De leukste cadeaus voor Valentijnsdag  

14 februari is het weer zover: Valentijnsdag! Veel koppels vinden het maar lastig om een leuk cadeautje te verzinnen voor de ander. Dat is natuurlijk te begrijpen maar met een klein beetje hulp kun je ontzettend leuke cadeaus geven aan jouw partner. Benieuwd naar de tips om van jouw aankomende Valentijnsdag een groot succes te maken? Lees dan snel verder!

Chocola met bloemen

Een echte klassieker is toch wel het bosje rozen met een mooie doos chocola. Voor een klein prijsje kun je al een bosje bloemen halen. Supermarkten hebben vaak rond Valentijnsdag ook speciale dozen chocola, bijvoorbeeld in vorm van een hartje. Wil je het graag wat persoonlijker aanpakken, dan kun je natuurlijk een kaartje erbij geven. Wil jij echt het hart van jouw vriend of vriendin stelen? Kies dan niet ‘zomaar’ voor een bosje rozen, maar koop de lievelingsbloemen van jouw partner.

Een handgeschreven kaartje

Niks is zo romantisch als een zelfgemaakt cadeau. Een lieve tekst, een gedichtje, het laat zien dat je echt om iemand geeft. Als jij een handgeschreven kaartje geeft weet je zeker dat je de ander blij maakt. Een leuk extraatje wat je kan toevoegen, is als jij jullie favoriete foto’s bij in het kaartje stopt. Deze kan jouw partner na de tijd bewaren en bijvoorbeeld ophangen. 

Weekendje weg

Bijna elk stel wilt er af en toe wel eens tussenuit. Dan kan Valentijnsdag natuurlijk een perfecte reden zijn om er even een weekendje tussenuit te gaan. Boek bijvoorbeeld een leuk hotelletje of een huisje met een hottub. Gezellig en knus. Zo kunnen jullie je echt een weekend focussen op elkaar en de liefde samen vieren.

Persoonlijk aandenken

Een persoonlijk aandenken is hartstikke leuk om te geven én om te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi sieraad. Een leuke armband waar bijvoorbeeld jullie initialen in staan of de datum waarop jullie relatie officieel is geworden. Een mooi cadeau met een gedachte erachter. Ook is een sieraad een item wat je vaak gemakkelijk elke dag draagt. Zo wordt jouw partner elke dag kort aan jouw herinnert wanneer ze jouw cadeautje ziet.

Uit eten

Een echte klassieker met Valentijnsdag is natuurlijk om gezellig romantisch uit eten te gaan. Boek ruim van te voren het favoriete restaurant van jouw partner om hem of haar te verrassen. Of, boek iets totaal anders voor een leuke nieuwe ervaring. Maak vervolgens het etentje compleet door jouw date te verrassen met een leuk bosje bloemen. Natuurlijk kun je ook meerdere tips uit dit lijstje combineren om tot een geweldig Valentijnsdag cadeau te komen. Succes en veel plezier op deze romantische dag!

Gerelateerde berichten